Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük, majd kihűtve felkockázzuk. A tartármártás hozzávalóit összevegyítjük, óvatosan belekeverjük a tojást, a lereszelt hagymát, a felaprózott párizsit, az összevagdalt petrezselyemzöldjét és egy kevés ételízesítőt.
Ezután összedolgozzuk az 1 dl vízben felfőzött, majd kihűtött (vigyázzunk, hogy ne keményedjen meg) zselatinnal.
A masszát végül 2 őzgerincformába öntjük, és legalább 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Tálaláskor szépen szeletelhető. Pirítóshoz, előételként vagy vacsoraként, illetve sült hús mellé is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.