Elkészítés: A hagymát kockára vágjuk, az olajon megfuttatjuk, és rátesszük a paprikát, sót, pici borsot, és felöntjük 1 dl vízzel.
Ezt elrotyogtatjuk, utána belerakjuk a zöldséget, és puhára pároljuk. Annyi vizet teszünk rá, hogy ellepje. Ha puha, rátesszük a kockára vágott főtt tojást, és összeforraljuk. Ha kell, a vizet pótoljuk, és ízlés szerint ízesítjük. Aki szereti, tehet bele fokhagymát is.
Bármilyen köret illik hozzá, de puha kenyérrel is kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.