Elkészítés: A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Belecsavarjuk a főtt tojásokat, fehér cérnával összekötözzük.
Készítünk egy sűrű, gazdag pörköltalapot, majd ebbe apróra vágott petrezselymet teszünk.
Ezután belerakjuk a húst, és 1 órát főzzük. Ha megfőtt a hús, kiszedjük, hagyjuk, hogy egy kicsit hűljön, ezután leszedjük róla a fehér cérnát, és vékony szeletekre vágjuk (max. 1 cm).
A pörköltalapba beletesszük a tejfölt, ezt összekeverjük, majd óvatosan a szeletelt húsokat is belecsúsztatjuk a mártásba, ezután az egészet összeforraljuk. (Kavarni nem szabad, csak óvatosan rázni a lábast.)
Makarónival tálaljuk, tetejére petrezselymet szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.