Elkészítés: A hajdinát megfőzöm a vízben, majd elkészítem a tölteléket: lereszelem a sárgarépát és az almát, egy serpenyőben karamellizálni kezdem a mézet a cukorral, majd beleteszem a répát és az almát. Kb. 5-7 percig forralom, hozzáadom a mazsolát. Hagyom kihűlni.
A tésztához a száraz hozzávalókat összekeverem. Egy turmixba teszem a tököt, a tojást, a gyömbért, a cukrot, az olajat és a tejet, összeturmixolom, majd hozzáadom a száraz hozzávalókat (szükség esetén tejjel lazítom).
Papírral kibélelt muffinformába először 1 evőkanál tésztát, majd 1 teáskanál tölteléket teszek, végezetül a maradék tésztát ráöntöm. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon tűpróbáig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.