Elkészítés: Az őszibarackbefőttet leszűrjük. A levével felöntjük a darabolt tököt, és még annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Feltesszük főni (kb. 40perc).
A leszűrt őszibarackot összedaraboljuk, majd a megfőtt, leszűrt tökkel összeturmixoljuk. Lábasba öntjük, hozzáadjuk a cukrot, a dzsemfixet és 2 teáskanál citromsavat. 10 perc alatt összefőzzük, és szedhetjük is üvegekbe.
Légmentesen lezárjuk, pillanatra felfordítjuk, és rakhatjuk is a polcra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.