Előkészítés: A barackot félbevágjuk, kimagozzuk. A zselatint néhány percre hideg vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, lassú tűzön feloldjuk és melegen tartjuk. A citrom
héját lereszeljük.
Elkészítés: A tojássárgákat a cukorral, a liszttel, egy csipet sóval és 3 evőkanál tejjel összekeverjük. A maradék tejet a reszelt citromhéj felével és a fahéjjal összekeverjük, és hozzáadjuk a tojásos krémhez. Lassú tűzön addig kevergetjük, míg krémes lesz. Levesszük a tűzről, hozzáöntjük a rumot és a maradék citromhéjat, majd hűlni hagyjuk. A barackokra öntjük a meleg zselatint, mindegyik fél közepébe 1 evőkanál krémet teszünk, és megszórjuk a fahéjjal. A maradék krémet szószos tálban kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.