Elkészítés: A szeletekre vágott tarját jól kiveregetjük. Megkenjük a mustárral, sózzuk, borsozzuk. Mindegyik hússzelet egyik felére teszünk egy szép, vékony szelet sertésmájat, rá karikára vágott vöröshagymát, és hogy ne szégyenkezzenek, betakarjuk őket a hús másik felével. Hústűvel rögzítjük, és paprikás lisztben megforgatjuk. Elővesszük kedvenc teflonserpenyőnket, és kevés forró olajban pirosra sütjük a szeleteket.
Tálaljuk pirított burgonyával, házi ecetes almapaprikával, és bontsunk fel hozzá egy szép soproni cabernet sauvignont.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.