Elkészítés: A kenyér végeit levágjuk, a belsejét kikaparjuk, és pici tejjel locsoljuk.
A tojások sárgáját szétmorzsoljuk, hozzákeverjük a margarinhoz, ízesítjük mustárral, sóval, borssal. A sajtot lereszeljük, a többi hozzávalót (a tojások fejérjét is) kicsi kockákra vágjuk.
A töltelék minden hozzávalóját jól összekeverjük. A kenyér két végéről fakanállal is gyömöszölve, szorosan beletöltjük a tölteléket. Alufóliába
tekerjük, hűtőszekrényben 3-4 órán át állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek (ha 1 éjszakán át áll, akkor a legfinomabb).
Érdemes a töltött franciakenyérből vastagabb szeletekt vágni, hogy ne essen ki a töltelék.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.