Elkészítés: A jércemellet nyitott szeleteléssel megvágjuk, klopfolóval lazítjuk, ízesítjük, fűszerezzük, majd belehelyezzük a hasábokra vágott füstölt sajtot, kolbászt és csemege uborkát, majd összehajtjuk.
A burgonyát nyersen lereszeljük, összekeverjük a reszelt trappista sajttal, a tojással és a liszttel, majd kevés szódavízzel tejszín sűrűségűre keverjük. A betöltött húst lisztbe, majd a burgonyás masszába mártjuk, és zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, felhevített olajban aranybarnára sütjük.
Közben a rizst megmossuk, leszárítjuk, majd zsiradékban üvegesre pirítjuk. Megszórjuk a finomra vágott petrezselyemmel, ízesítjük sóval, felengedjük lobogó forró vízzel, belehelyezzük a vöröshagymát, és fedővel lefedve készre pároljuk.
Tálaláskor fagyiskanállal rizspuffancsokat formálunk, és mellé helyezzük a felszeletelt jércemellet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.