Elkészítés: Az apróra vágott szalonnát megpirítjuk, az apróra vágott vöröshagymát és a kockára vágott kacsamájat megpirítjuk rajta.
A tejben áztatott, kicsavart zsemléhez adjuk a hagymás májat, a főtt kukoricát, a zöldborsót, a tojást. Sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük.
A tölteléket a kacsa hasüregébe töltjük, a nyílást cérnával összevarrjuk. A kacsát sütőben pirosra sütjük.
Tálalás előtt a kacsát óvatosan kettévágjuk, a tölteléket a tál közepére halmozzuk, és a feldarabolt kacsát körberakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.