Elkészítés: Az apróra vágott szalonnát megpirítjuk, az apróra vágott vöröshagymát és a kockára vágott kacsamájat megpirítjuk rajta.
A tejben áztatott, kicsavart zsemléhez adjuk a hagymás májat, a főtt kukoricát, a zöldborsót, a tojást. Sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük.
A tölteléket a kacsa hasüregébe töltjük, a nyílást cérnával összevarrjuk. A kacsát sütőben pirosra sütjük.
Tálalás előtt a kacsát óvatosan kettévágjuk, a tölteléket a tál közepére halmozzuk, és a feldarabolt kacsát körberakjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.