Elkészítés: A kacsát kívül-belül megsózzuk, borsozzuk. A szilvát a borban addig pároljuk, amíg a levet felszívja. A hámozott almát nyolcba vágjuk, összekeverjük a citromlével. A szalonnát kockára vágjuk, és összekeverjük az almával és a szilvával, majd megtöltjük vele a kacsát, összevarrjuk. Forró olajjal meglocsoljuk, és betesszük a 200 fokos sütőbe. Időnként a húslevessel meglocsoljuk. Az utolsó 10 percben a maradék tölteléket is a tepsibe rakjuk. Ha elkészült, a kacsát melegen tartjuk, a pecsenye levét leszűrjük, és a liszttel behabart tejszínnel sűrűre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.