Előkészítés: A rizst a csomagolásán olvasható utasítás szerint sós vízben puhára főzzük. Négy tojást keményre főzünk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A savanyúkáposzta-leveleket vastagabb ereit kivágjuk, a leveleket tenyérnyi darabokra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk a vajat, belekeverjük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, amíg a saját levét elfövi. A kemény tojásokat meghámozzuk, apróra vágjuk, és a maradék nyers egész tojással együtt a gombához keverjük. A levelekre halmozzuk a gombás töltelékeket, ráhajtjuk a levelek két végét, majd összegöngyöljük, és tűzálló tálban egymás mellé fektetjük. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A tejfölt a nyers tojássárgájával és a reszelt sajttal elkeverjük, és a káposztagöngyölegekre öntjük. A forró sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.