Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzöm, leszűröm, megpucolom, majd alaposan áttöröm, hagyom kihűlni. Közben az élesztőt a tejben pici cukorral felfuttatom, és minden hozzávalót hozzáadok a tört burgonyhoz. 1 órát pihentetem, majd kinyújtom, és kis darab tésztákat szakítok belőle, vékonyra kinyújtom. A töltelékhez a hozzávalókat összekeverem, a tésztadarabkákra rakom, majd gombócot formálok (én egy kicsit meg szoktam lapítani, hogy jobban átsüljön), és forró serpenyőben, kevés vajban vagy olajban aranybarnára sütöm mindkét oldalát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.