A töltött malac elkészítéséhez a töltelékhez a párizsit és a tarját ledaráljuk, belekeverjük a tejfölt, a mustárt, a piros aranyat ízlés szerint, hogy jól kenhető, de nem folyós maszát kapjunk.
A karajt közepes vastagságúra szeleteljük, félbevágjuk, és kiklopfoljuk.
A töltelékkel megtöltjük a hússzeleteket, feltekerjük, és baconbe göngyöljük. Szükség esetén meg lehet tűzni egy-egy fogpiszkálóval. A tetejére lehet szórni reszelt sajtot is, de nem muszáj.
Enyhén kivajazott tepsibe tesszük a hústekercseket, és 180 fokra előmelegített sütőben fólia alatt átsütjük.
Amikor megsültek, levesszük a fóliát, és a tetejét szépen megpirítjuk.
Krumplipürével tálaljuk.
Megjegyzés
Nem kell kétségbeesni, ha marad töltelék (biztosan marad, olyan a recept), mert isteni finom melegszendvicskrémként is felhasználható.
A receptet és a fotót Zsifikati küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.