Elkészítés: A tojássárgáját a cukorral habosra kikeverjük. A tejszínt felverjük, a tojássárgás masszához adjuk. A friss narancslevet dobozos narancslével kiegészítjük 7 dl-re, a masszához öntjük, és jól összekeverjük. A narancsokat megtöltjük a krémmel, és 5 óra hosszára a mélyhűtőbe tesszük, hogy a krém megfagyjon. A narancsokat kivesszük a mélyhűtőből, 15-20 percig szobahőmérsékleten tartjuk. Közben a sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A tojásfehérjéből a porcukorral kemény habot verünk, nyomózsákba tesszük, és a krémmel töltött narancsok tetejére nyomjuk. A narancsokat az előmelegített sütőbe tesszük, és egy-két perc alatt aranyszínűre pirítjuk. Azonnal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.