Előkészítés: A paradicsomokat alaposan megmossuk, A tetejét éles késsel levágjuk, félretesszük. Kiskanállal kikaparjuk a magjait, és az üregbe kevés sót, őrölt fehérborsot szórunk. A zellert megtisztítjuk, megmossuk, apró kockákra vágjuk. A csirkemellet megmossuk. Az ananászt lecsepegtetjük, felét apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és a csirkemellet megsütjük benne. Kiszedjük, lecsepegtetjük, és falatnyi darabokra vágjuk. Sóval, borssal megszórjuk. A zellert kevés sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. A majonézt a tejszínnel, a joghurttal és kevés ananászlével lazítjuk. Keverőtálban a zellert, a húst, az ananászt és a majonézt összekeverjük. Kiskanállal betöltjük az előkészített paradicsomokba púpozzuk. Visszahelyezzük a levágott paradicsomtetőket. Kibélelünk salátalevelekkel egy tálat, ráültetjük a paradicsomokat, a maradék salátát a közepére halmozzuk, és az ananászkarikákkal díszítve, hidegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.