Elkészítés: Az összes hozzávalót alaposan összegyúrjuk, és letakarva 1 órán át kelesztjük.
A megkelt tésztát 4 adagra osztjuk, lisztezett felületen nagyon vékonyra nyújtjuk. Megkenjük fűszeres paradicsomszósszal, az egyik felére ráhalmozzuk, amit csak szeretnénk - vagy amit találunk a hűtőben. A sajtról ne feledkezzünk meg! :) Az üres tésztát ráhajtjuk a tészta másik, megpakolt felére, és a tésztaszéleket gondosan összenyomkodjuk.
A töltött pizza tetejét megkenjük tojással, megszórjuk reszelt sajttal, és 200 fokos sütőben 15 percig sütjük. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.