Elkészítés: A pulykamellből - rostjaira merőlegesen - nagy szeleteket vágunk, és enyhén kiverjük, besózzuk. A vízbe áztatott zsemlét kinyomkodjuk, eldolgozzuk a tojással, a lereszelt sárga- és fehérrépával, a zöldborsóval, az apróra vágott vöröshagymával, a petrezselyemmel és a többi a fűszerrel. A tölteléket a hússzeletekre kenjük, majd félbehajtva hústűvel összetűzzük. Kiolajozott tepsibe tesszük, a maradék olajjal megkenjük, és forróra előmelegített sütőben, alufólia alatt pirosra sütjük.
Energia: 1342 kJ/321 kcal
Szénhidrát: 17,6 g
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.