Elkészítés: Két liter vízben a megtisztított körmöket a leveszöldségekkel puhára pároljuk. Ha megfőtt, kivesszük a léből, kissé kihűtjük, majd kicsontozzuk.
A töltelékhez a vöröshagymát az olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a gombát, a zöldborsót, a felkockázott csirkemájat, sózzuk, borsozzuk és összepároljuk. Ha kész, adunk hozzá vágott petrezselymet, áztatott és kinyomkodott zsemlét és a tojást, amivel összedolgozzuk.
A körmöket ezzel a töltelékkel megtöltjük, végül bepanírozzuk, és olajban kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.