Elkészítés: A süllőt megtisztítjuk, gondosan megmossuk, mindkét oldalát beirdaljuk, majd a hasüreggel együtt besózzuk. Apró szálkája ugyan nincs, de így jobban magába veszi a sót és a zsiradékot.
Amíg a hal besózva áll néhány percig, elkészítjük a tölteléket. A gombát, a hagymát és a szalonnát apró kockákra vágjuk, és vajon kissé megdinszteljük. Sózzuk, és őrölt fehérborssal ízesítjük.
Ha elkészült a töltelék, megtöltjük vele a süllő hasüregét. A halat paprikás lisztben megforgatjuk, majd kivajazott tepsibe helyezzük (a hasára fektetve), és forró vajjal leöntjük.
Előmelegített sütőben, közepes tűznél enyhén piros színűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.