Elkészítés: A pogácsa hozzávalóiból tésztát gyúrunk, jól kidolgozzuk. Kinyújtjuk ujjnyi vastagságúra, és közepes nagyságú pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, majd a tetejét tojással megkenjük.
Előmelegített /180 °C / sütőbe tesszük, és szép világosra sütjük.
Mikor kihűltek, vízszintesen kettévágjuk, és ízlésünknek megfelelően megtöltjük, mintha szendvicset készítenénk. Fogvájóval összetűzzük, hogy szét ne essenek.
Tálra rendezve kináljuk. Kitűnő sörözgetés, borozgatás mellé. Gyerekeknek üdítővel kináljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.