Előkészítés: A répát és a karalábét megtisztítjuk, és nagyon apróra vágjuk. Sós vízben megfőzzük, leszűrjük, levét félretesszük. A tonhalat leszűrjük, villával összetörjük. A citromot megmossuk, héját lereszeljük, levét kifacsarjuk. A paradicsomot kis cikkekre vágjuk. A főtt tojást meghámozzuk és felaprítjuk. A petrezselymet szálakra szedjük, és megmossuk.
Elkészítés: A rizst a csomagoláson olvasható előírás szerint, de a zöldség levében megfőzzük (ha kevés, sós vízzel kiegészítjük), lecsepegtetjük, 2 evőkanál olajjal ízesítjük és hagyjuk kihűlni. A tonhalat, a répát, a karalábét, a citrom levét és lereszelt héját, valamint a kaprit a rizshez adjuk. Frissen őrölt borssal ízesítjük, és tálra rakjuk. A rizst körberakjuk a paradicsomgerezdekkel, és megöntözzük a maradék olajjal. A főtt tojásdarabkákkal és a petrezselyemszálakkal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.