Előkészítés: A répát és a karalábét megtisztítjuk, és nagyon apróra vágjuk. Sós vízben megfőzzük, leszűrjük, levét félretesszük. A tonhalat leszűrjük, villával összetörjük. A citromot megmossuk, héját lereszeljük, levét kifacsarjuk. A paradicsomot kis cikkekre vágjuk. A főtt tojást meghámozzuk és felaprítjuk. A petrezselymet szálakra szedjük, és megmossuk.
Elkészítés: A rizst a csomagoláson olvasható előírás szerint, de a zöldség levében megfőzzük (ha kevés, sós vízzel kiegészítjük), lecsepegtetjük, 2 evőkanál olajjal ízesítjük és hagyjuk kihűlni. A tonhalat, a répát, a karalábét, a citrom levét és lereszelt héját, valamint a kaprit a rizshez adjuk. Frissen őrölt borssal ízesítjük, és tálra rakjuk. A rizst körberakjuk a paradicsomgerezdekkel, és megöntözzük a maradék olajjal. A főtt tojásdarabkákkal és a petrezselyemszálakkal díszítve tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.