Elkészítés: Olajon megpirítjuk a kockára aprított hagymát (olajos hal esetén nem is kell külön étolaj). Hozzáadjuk az összemorzsolt halat, a kukoricát, átforgatjuk, majd felöntjük a tejszínnel. Ha már elkezdett összefőni, ízlés szerint fűszerezzük: só, bors, petrezselyem, szerecsendió mehet bele.
Ezután a szószt önthetjük is a főtt tésztára, összeforgatjuk, sütőtálba öntjük, megszórjuk a reszelt sajttal, és 10-15 perc alatt összesütjük.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.