Elkészítés: Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és vékony karikákra vágjuk. A barackot is megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk, húsát felaprítjuk. A répát meghámozzuk, megmossuk, lereszeljük. A salátamixet leöblítjük, alaposan lecsepegtetjük.
Az öntethez a tonhalat lecsepegtetjük. Simára keverjük a joghurttal, beledolgozzuk a kaprit, és sóval, borssal, cukorral, citromlével ízesítjük.
A salátát, a pórét, a répát, a barackot nagy salátástálba halmozzuk, és összeforgatjuk az öntettel. A snidlinget leöblítjük, lerázzuk, és salátára szórjuk. Bagettel kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.