Elkészítés: Egy nagyobb lábasban felteszek vizet forrni, ha felforrt, kicsi sót adok hozzá, és beleteszem a tésztát. Így kb. akkorra lesz kész, mint a szósz.
A hagymát apró kockákra vágom, és kb. három csipet sóval üvegesre dinsztelem annyi olajon, hogy ne égjen le. Ha kész, hozzáadom a paradicsomkonzervet, és őrölök bele borsot. Kicsit rotyogni hagyom, majd belerakom a friss bazsalikom felél, majd hozzáadom a tonhalat. Ezután facsarok bele egy kis citromlevet. Kis lángon kb. 10 percig rotyogtatom, a végén pedig hozzáadom a megmaradt bazsalikomot, és lehúzom a tűzről.
A tésztát leszűröm, és a tonhalas szósszal tálalom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.