Elkészítés: A paprikákat megmossuk, kicsumázzuk, mindegyiknek a felét apró kockákra, a másik felét csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. Filénket 4 egyforma darabra vágjuk, lesózzuk, borsozzuk, meghintjük a halfűszerrel, pihenni küldjük.
Amíg szundikál, teflonserpenyőben olajat forrósítunk, a paprikacsíkokat 2-3 percig kevergetve pirítjuk benne, ha kész, kiszedjük, félretesszük. Beleszórjuk a paprikakockákat, valamint a hagymát, de ezeket már csak egy percig pirítjuk, és utána összekeverjük a közben feltűnés nélkül kifőzött rizzsel. Kész a köret.
Gyorsan fogjuk halainkat, a visszamaradt olajon hirtelen sütjük, (oldalanként elegendő 1-1 perc), tányérra tesszük, melléformázzuk a zöldséges rizst, és meghintjük a sült paprikacsíkokkal.
Ha fél órán belül végeztünk, kerüljön sauvignon blanc a poharunkba, ha nem, akkor is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.