Elkészítés: A paprikákat megmossuk, kicsumázzuk, mindegyiknek a felét apró kockákra, a másik felét csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. Filénket 4 egyforma darabra vágjuk, lesózzuk, borsozzuk, meghintjük a halfűszerrel, pihenni küldjük.
Amíg szundikál, teflonserpenyőben olajat forrósítunk, a paprikacsíkokat 2-3 percig kevergetve pirítjuk benne, ha kész, kiszedjük, félretesszük. Beleszórjuk a paprikakockákat, valamint a hagymát, de ezeket már csak egy percig pirítjuk, és utána összekeverjük a közben feltűnés nélkül kifőzött rizzsel. Kész a köret.
Gyorsan fogjuk halainkat, a visszamaradt olajon hirtelen sütjük, (oldalanként elegendő 1-1 perc), tányérra tesszük, melléformázzuk a zöldséges rizst, és meghintjük a sült paprikacsíkokkal.
Ha fél órán belül végeztünk, kerüljön sauvignon blanc a poharunkba, ha nem, akkor is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.