Elkészítés: A krumplit héjában megfőzzük sós vízben. Ha megfőtt (de nem szétfőtt), leöntjük a vizet, és lefedve hagyjuk kihűlni. Az öntethez összekeverjük a tejfölt, a citrom levét, a lereszelt héját, az olajat és a tormát. Ízesítjük sóval és borssal, majd megszórjuk aprított petrezselymmel, snidlinggel, újhagymával (aki jobban szereti, az lilahagymával helyettesítheti). A krumplit meghámozzuk, felvágjuk kb. fél centi vastag szeletekre (vagy kockákra), és összekeverjük óvatosan az öntettel. Őrölt borssal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.