Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A pórét, a répát megtisztítjuk, megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. A füstölt halat kisebb darabokra tördeljük.
Elkészítés: Felforrósítjuk a vajat, kissé megpirítjuk rajta a pórét, a répát és a fagyott borsót. Ráöntjük a bort, felforraljuk, és erős tűzön addig főzzük, amíg a bor szinte teljesen elpárolog. Belekeverjük a tejszínt, felforraljuk, sóval, borssal ízesítjük, és a zöldségeket puhára főzzük. Közben a tésztát sós vízben a csomagon olvasható utasítás szerint nem túl puhára főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük. A szószba keverjük a tormát és a halat, óvatosan összekeverjük, egyet forralunk rajta, és a tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.