Elkészítés: A főtt vagy sült csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, apróra vágjuk. Hozzáadjuk a laskára vágott paradicsomot és paprikát, a héjastól szeletelt uborkát, a felkarikázott hagymát (a zöldjéből tegyünk el díszítésre).
A majonézt ízesítsük citrommal, sóval, cukorral, majoránnával. Keverjük hozzá a kefirt, és öntsük a salátára.
Jégsaláta levelén tálaljuk, tetejére reszeljük a tojást, és meghintjük vágott hagymazölddel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.