Elkészítés: A tésztához valókat összekeverjük, a vizet fokozatosan adagolva. Puha tésztává gyúrjuk, majd 15 percig állni hagyjuk. Kb. 12 golyót formálunk belőle, és nagyon vékonyra, kb. 1 mm-esre nyújtjuk, és olaj nélkül palacsintasütőben megsütjük. Nem kell sokáig sütni, maradjon fehér.
A salátát megpároljuk egy kicsit, hogy maradjon ropogós, kis ételízesítővel, petrezselyemmel ízesíthetjük. Megtöltjük vele a tésztákat, leöntjük egy kevés joghurtos szósszal, és becsomagoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.