Elkészítés: A margarint kenhetővé olvasztjuk, majd a cukorral habosra verjük. Hozzáadjuk a 2 tojás sárgáját, a fehérjét pedig 2 csomag vaníliás cukorral habossá verjük (itt nem kell nagyon keménnyé). A sárga masszánkba belekanalazzuk a 3 féle kiskanálnyi aromákat, 1 evőkanálnyi vízben elkevert kávét, s elkeverjük.
10 dkg csokit felolvasztunk, s ezt is belekeverjük a masszába. Egy másik tálkában a lisztet összekeverjük a fél kiskanálnyi sóval és a 4 evőkanálnyi kakaóporral, valamint a pudingporral. A 2 masszát összekeverjük, majd a habot is hozzáadhatjuk.
A maradék 5 dkg étcsokit és a fehércsokit apróra daraboljuk, majd ezt is belekeverjük a barna tésztába.
Egy kiskanállal kiveszünk egy kis masszát a tálból, gombócot formálunk belőle, az alját egy kis lisztbe mártjuk, s sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük a kis golyókat, legalább 3 centire egymástól (én messzebbre tettem őket, de szinte nem is folyt el semerre, így lehet egyszerre többet is sütni).
2-3 percet nagy lángon sülnek, majd 5 percet kis lángon, s gyorsan pakolgasd ki őket, s jöhet a következő adag a sütőbe. Nekem ez 3 adag lett, olyan 35 kis golyócska.
Amikor kiveszed, még puha a tészta, az étcsoki meg főleg folyós, de 10-20 perc múlva már egész jó állaguk van, ekkor jöhet rá a díszítés.
A díszítéshez megolvasztun 5 dkg fehér csokit, majd egy hideg vizes tálban lehűtjük. Habzsákba vagy sima zacskóba kanalazzuk, a sarkába pici lukat vágunk, és kedvünk szerint rajzolunk a sütikre. Ennek még száradnia kell, mondjuk 1 órát. S ha megvan, dobozba téve hagyjuk, hogy puhuljanak, még egy kicsit, míg meg nem eszik őket!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.