Előkészítés: A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk. A túrót villával áttörjük. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük.
Elkészítés: A margarint simára keverjük a tojássárgákkal, a cukorral, a vaníliás cukorral, a citrom héjával és levével, az étkezési keményítővel és a túróval. (Lehetőleg kézi robotgépet használjunk!) Végül beleforgatjuk a tojáshabot. A sütőt 200 C-fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A barackot lecsepegtetjük. Kivajazunk egy tűzálló tálat, a túrókrém felét belesimítjuk. Kirakjuk a barackkal, és beborítjuk a maradék krémmel. Megszórjuk mandulával, apróbb darabokban a vajjal, és a sütőben kb. 50 percig sütjük.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 15 perc múlva
1 adag: 520 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.