Elkészítés: Egy nagyobb lábasba beletesszük a vizet és a margarint, majd felforraljuk. Ezután hozzáadjuk a lisztet és simára keverjük, amíg elválik az edény falától. A tűzről levéve, még forrón beleütjük egyenként az egész tojásokat, és jól elkeverjük. A masszát habzsákba töltjük, és margarinnal megkent sütőlapra, kb. 6-6 cm távolságra, diónyi halmokat nyomunk. Előmelegített sütőben 230 fokon 5 percig, majd 200 fokon további 20 percig sütjük. A sütő aljára egy vízzel telt lábast teszünk, hogy a tészta sütés közben gőzt kapjon. (Egyenletesen meleg sütőben süssük, de kb. 15 percig ne nyissuk ki a sütő ajtaját.) 20 perc után kivesszük a vizes lábast, és így sütjük tovább. Amikor kész, levágjuk a fánkocskák tetejét, az üregekbe töltjük a krémet, majd visszahelyezzük a tetejüket.
A töltelékhez a túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a citromhéjat, a krémport és az egészet mixerrel összekeverjük.
Az öntethez a málnát megmossuk, a cukorral felfőzzük, majd kihűtjük. Tálaláskor a fánkocskákat ízlésesen a tányérra rendezzük, és az öntetet mellé csurgatjuk. A fánkok tetejét csokoládémázzal vékony csíkokkal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.