Elkészítés: Néhány kanál vízzel keverjük ki a tojássárgáját, kevés cukorral, szórjuk hozzá a lisztet, az élesztőt és a kakaóport. A tojásfehérjét verjük fel kemény habbá, és keverjük a masszához. 15 perc alatt 200 Celsius fokon süssük meg.
A cukrot és a citromhéjat keverjük a túróhoz. A megsült tésztát töltsük meg a túrókrémmel, és még langyosan csavarjuk fel. Néhány órára tegyük hűtőbe.
Amikor összeállt, olvasszuk fel a csokoládét, a felszeletelt roládok végeit mártsuk bele a csokiba, a maradékot, pedig csurgassuk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.