Az apró kockára vágott szalonnát kevés zsiradékon megpirítjuk. A tésztát enyhén sós, bő vízben kifőzzük, leszűrjük, majd egy sütő edénybe tesszük.
Meglocsoljuk a szalonnazsírral és a fele pirított szalonnával, majd jól összekeverjük. A túrót villával áttörjük és összedolgozzuk a tejfölell, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet alaposan összeforgatjuk a tésztával. A tetejét elsimítjuk és a félretett pirított szalonnával megszórjuk.
200 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt átsütjük annyira, hogy felül kicsit megpiruljon. Az egésznek az a titka, hogy amikor az étel elkészül, akkor laza és szaftos maradjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.