Elkészítés: Elkészítjük a túrós csuszát: kifőzzük a tésztát, leszűrjük, összekeverjük a túróval. Kisütjük a szalonnakockákat, a zsírját a túrós tésztához keverjük, és hozzákeverjük a tejfelt is.
A lecsót is elkészítjük mindeközben: zsíron vagy olajon megpirítjuk egy picit a félkarikákra vágott hagymát, majd jöhet a karikákra vágott paprika, ha egy kicsit összeesett, jöhet a paradicsom. Aki használ, tegyen bele pirospaprikát, sózzuk, tegyük bele a felkarikázott füstölt kolbászt. Ha lédús a paradicsom, akkor a saját levében elkészül, ha nem, akkor egy kis vizet öntsünk alá. Ne hagyjunk rajta levet, jó sűrűre főzzük be.
Ezután vegyünk egy jénai tálat, akinek van, az beáztatott római tálat készítsen elő. Egy picit olajozzuk be a tál alját, tegyünk egy réteg csuszát bele, majd rá a lecsó felét, jöhet a másik réteg csusza, végül a maradék lecsó. A tetejét szórjuk meg sajttal, és a sajt pirulásáig süssük a sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.