Elkészítés: A tojássárgáját a vízzel, a porcukorral és a kakaóval nagyon alaposan kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, végül óvatosan hozzákeverjük a tojások keményre vert habját. Kikent, kilisztezett nagy tepsibe öntjük, közepes lángon megsütjük.
A krémhez a vaníliás pudingot a tejjel megfőzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a túrót, a margarint és a porcukrot. Ezt rákenjük a kihűlt tésztára (a tészta a tepsiben marad), kirakjuk a tetejét gazdagon gyümölccsel (bármilyen lehet, vegyesen is), és hűtőbe tesszük. A tortazselét előírás szerint elkészítjük, piros színesítőt teszünk bele(megylé vagy málnalé), és ráöntjük a tortára. Tálalásig visszatesszük a hűtőbe, majd kockákra vágjuk, a közepébe tejszínhabot nyomunk.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.