Elkészítés: A tojássárgáját a vízzel, a porcukorral és a kakaóval nagyon alaposan kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, végül óvatosan hozzákeverjük a tojások keményre vert habját. Kikent, kilisztezett nagy tepsibe öntjük, közepes lángon megsütjük.
A krémhez a vaníliás pudingot a tejjel megfőzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a túrót, a margarint és a porcukrot. Ezt rákenjük a kihűlt tésztára (a tészta a tepsiben marad), kirakjuk a tetejét gazdagon gyümölccsel (bármilyen lehet, vegyesen is), és hűtőbe tesszük. A tortazselét előírás szerint elkészítjük, piros színesítőt teszünk bele(megylé vagy málnalé), és ráöntjük a tortára. Tálalásig visszatesszük a hűtőbe, majd kockákra vágjuk, a közepébe tejszínhabot nyomunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.