Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A puha vajat a tojások sárgájával, a cukorral, a kakaóporral és a fahéjjal jól kikeverjük. A fehérjéket egy kis cukorral kemény habbá verjük, majd a kettőt egymásba öntjük, beleöntjük a tejet, majd hozzászitáljuk a lisztet és a sütőport, elkeverjük.
Egy nagy lapos tepsibe zsírpapírt teszünk, erre kerül a tészta, amit elsimítunk. 12-14 perc alatt megsütjük, majd kihűtjük, hosszában kettévágjuk.
A krémhez a tejszínt a cukorral és a zselatinfix-szel jó kemény habbá verjük. A túrót elkeverjük (ha szükséges áttörjük) a narancs és citromhéjakkal és a citromlével meg a vaníliás cukorral. Összekeverjük a felvert habbal, majd megtöltjük ezzel a krémmel a tésztát.
A tetejére tejbevonót melegítünk egy kevés tejszínnel, és bevonjuk a sütit, díszíthetjük jégcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.