Elkészítés: A pudinghoz a tejet a vízzel felforralom, majd beleöntöm a 2 teáskanál kakaóporral összekevert zabpelyhet, valamint az édesítőt, és addig főzöm kevergetés mellett, amíg be nem sűrűsödik. Ezután leveszem a tűzről, és botmixerrel krémesre összeturmixolom.
A túrót összekeverem a joghurttal, az aromával és az édesítővel. A körtét szintén leturmixolom.
Előveszek 2 pohárkát, alulra megy 1-1 evőkanál puding, rá 1-1 teáskanál túrókrém, rá 1-1 teáskanál körtepüré. Így rétegezem, amíg el nem fogynak az alapanyagok.
A tojásfehérjét kevés édesítővel habbá verem, és a tetejére halmozom. Megszórom fahéjjal, 1 teáskanál kakaóport kikeverek kevés vízzel, és azt is rácsurgatom. Hűtőben tartom, amíg meg nem dermed.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.