Elkészítés: A tésztát szobahőmérsékleten majdnem teljesen fölengedjük, elfelezzük, majd egyenként 3-4 mm vékonyra, pontosan akkorára nyújtjuk, mint a nagy tepsi. Nagy lánggal, kb. 16 percig sütjük, majd megvárjuk, amíg kihűl. A túrót áttörjük, 8 evőkanál cukorral és 2 vaníliás cukorral jól kikeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, a maradék cukorral ízesítjük, majd hozzáadjuk a habfixálót is. Ha az egyik sült tésztalap kicsit vastagabbra sikerült volna, az lesz a krémes alapja, amire egyenletesen rákenjük a túrókrémet. A tejszínhabot rásimítjuk. A felülre kerülő tésztalapot olvasztott csokoládéval bevonjuk, dermedni hagyjuk. Ezután kockára vágjuk, így illesztjük a tejszínhabra, különben később nem tudjuk fölszeletelni a krémest. Hideg helyen dermesztjük 1 órán át, majd forró vízbe mártott késsel, az előre megjelölt tetők mentén fölvágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.