A túrót passzírozzuk át, majd tegyük egy tiszta törlőkendőbe, és préseljük ki belőle a maradék savót.
A tojássárgákat a kristálycukorral vízfürdő fölött keverjük habosra, majd adjuk hozzá a túrót és a narancs lereszelt héját.
A tojásfehérjéket a porcukorral verjük kemény habbá, és adjuk a túrós keverékhez.
Hat kisebb felfújtformát kenjünk ki vajjal, szórjunk meg darabolt dióval, majd osszuk el bennük a túrós masszát. A megtöltött formákat tegyük egy tepsibe, és kb. 1 cm magasan öntsünk alájuk vizet.
A tepsit tegyük a sütőbe, majd 200 °C-on süssük 15 percig a szuflét. Ha elkészült, borítsuk ki tányérokra.
A fagyasztott gyümölcsöt engedjük fel, csepegtessük meg a narancs kicsavart levével, majd tálaljuk a szuflé mellé. Mentalevéllel díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.