Elkészítés: A narancs héját vékonyan levágom, feldarabolom, és a mazsolával együtt rumba áztatom 1 napig.
A palacsintatésztát a lisztből, a tojásból, a tejből és az ásványvízből egy csipet sóval kikeverem Szükség szerint öntök még hozzá vizet. 1 órát pihentetem.
A töltelékhez a túrót összekeverem a tejföllel, a rumos mazsolával és a narancshéjjal, ízlés szerint cukorral.
Palacsintasütőben kevés olajat hevítek, s megsütöm a palacsintákat, majd megtöltöm a túrótöltelékkel, feltekerem.
Cukros tejföllel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.