Elkészítés: A narancs héját vékonyan levágom, feldarabolom, és a mazsolával együtt rumba áztatom 1 napig.
A palacsintatésztát a lisztből, a tojásból, a tejből és az ásványvízből egy csipet sóval kikeverem Szükség szerint öntök még hozzá vizet. 1 órát pihentetem.
A töltelékhez a túrót összekeverem a tejföllel, a rumos mazsolával és a narancshéjjal, ízlés szerint cukorral.
Palacsintasütőben kevés olajat hevítek, s megsütöm a palacsintákat, majd megtöltöm a túrótöltelékkel, feltekerem.
Cukros tejföllel tálalom.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.