Elkészítés: A túrót a tojássárgájával, 2-3 evőkanál tejföllel, a rumba áztatott mazsolával, 1 egész citrom reszelt héjával, 1/2 citrom levével, az aromákkal és az édesítőszerrel összekeverjük. A felvert tojásfehérjét óvatosan hozzáforgatjuk.
2 réteslapot egymásra fektetünk. Az olvasztott vajat elkeverjük a maradék tejföllel, meglocsoljuk vele a réteslapot, csíkban rátesszük a túrós töltelék negyedét, feltekerjük, a tetejét is megkenjük a vajas tejföllel. Tepsibe tesszük, a többi lapot is így töltjük meg.
Gázsütő 3-as fokozatán addig sütjük, míg a teteje szép aranybarna nem lesz.
A baracköntethez a barackokat apró kockákra vágjuk, feltesszük főni a hozzávalókkal. Addig forraljuk, amíg levének nagy részét elfőtte és szirupszerűvé vált.
A melegen felszeletelt rétest nyakon öntjük a forró öntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.