Elkészítés: A gombák szárait apróra vágjuk, vajon megpirított, finomra vágott hagymára tesszük. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával addig pároljuk, amíg a levét el nem főtte. Finomra vágott petrezselyem zöldjével áthevítjük, liszttel megszórjuk. Egy kevés tejszínnel felengedjük, és addig forraljuk, amíg az edény falától el nem válik.
Ha kihűlt, a tojásokkal és az áttört túróval pépesre keverjük.
Vajjal kikent tűzálló tálba tesszük egymás mellé a gombakalapokat. Mindegyiket megtöltjük a töltelékkel, és reszelt sajttal megszórjuk.
Forró sütőben pirosra sütjük. Burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.