Elkészítés: Lábosban a vajat megolvasztjuk, hűlni hagyjuk, majd 10 dkg finomra morzsolt babapiskótával összekeverjük. Egy 26 cm-es, alján sütőpapírral bélelt kapcsos tortaformában elosztjuk, jól lenyomkodjuk, majd kb. 30 percre hűtőbe tesszük. A zselatint hideg vízbe áztatjuk.
Forró vízfürdőben a tojássárgákat a cukorral és az amarettoval robotgéppel sűrű krémmé verjük (kb,.5 perc), majd kevergetve feloldjuk benne a zselatint. A krémet kivesszük a vízfürdőből, és óvatosan belekeverjük az áttört túrót és a mascarponét, végül beleforgatjuk a kemény habbá vert tejszínt. A babapiskóta felét a morzsaalapra fektetjük, és a kávé felével meglocsoljuk. Rásimítjuk a mascarponekrém felét, a maradék babapiskótával befedjük, majd a maradék kávéval megöntözzük.Lazán ráhalmozzuk a maradék krémet, és kb. 2 órára hűtőbe tesszük. 2 dkg csokit finomra reszelünk, a maradékból forgácsokat faragunk zöldséghámozóval.A torta tetejét csokireszelékkel és csokiforgáccsal díszítjük, végül kakaóporral megszórjuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.