Elkészítése: A zsemléket 1/3–2/3 arányban elvágjuk. Belsejüket óvatosan kiszedjük, majd apró kockákra felvágjuk. Az így kapott „zsemleedénykéket” langyos, cukros, vaníliás tejben megáztatjuk, majd hőálló üvegtálba tesszük.
A tojássárgáját a margarinnal és 5 dkg cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk az áttört túrót, a beáztatott mazsolát, a reszelt citromhéjat, a tojásfehérje kemény habját és a kockára vágott zsemlét.
A beáztatott zsemléket megtöltjük a túrós töltelékkel, és 180 Celsius fokos (gázsütő: 2. fokozat) sütőben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.