Elkészítés: A margarint felolvasztjuk. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát kikenjük és kilisztezzük. A tojások fehérjéjét habbá verjük. A sárgáját nagy tálban elkeverjük az olvasztott margarinnal, aztán hozzáadjuk a cukrot, 1 csipet sót, a vaníliás pudingport, a búzadarát, a sütőport és a mazsolát. A citromot megmossuk, a héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk. A tésztához adjuk a héjat és a levet, majd belekeverjük a túrót. Végül beleforgatjuk a felvert habot, és a masszát az előkészített kapcsos tortaformába öntjük. A sütőben (középen) 1 órát sütjük. Miután kihűlt, meghintjük porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.