Elkészítés: A túrót szitán áttörjük. A citromot forró víz alatt gondosan megmossuk, szárazra töröljük. A zselatint elkeverjük 5 evőkanál hideg vízzel, hagyjuk felpuhulni.
A túróhoz adjuk a porcukrot, majd belereszeljük a citrom héját, és hozzászűrjük a citrom kinyomott levét. A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral. A zselatint szelíd tűzön éppen csak felolvasztjuk. Hozzáadunk 2-3 evőkanálnyi túrókrémet, gyors mozdulatokkal elkeverjük, majd a túrókrém egészéhez adjuk, végül lyukas fakanállal, kanalanként, beledolgozzuk a tejszínhabot.
A piskótát félbevágjuk, megkenjük a lekvárral, majd a túrókrém felét rásimítjuk, befedjük a másik piskótalappal, és a tortát bevonjuk a maradék túrókrémmel. 5-6 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Tálalás előtt a kiviket meghámozzuk, vékonyan (pl. tojásszeletelővel) felkarikázzuk, és kissé egymásra csúsztatva kirakjuk a szeletekkel a torta tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.