A lisztet a cukorral, vaníliás cukorral, hideg vajjal, tojással, sütőporral és sóval tésztává gyúrjuk. Lefedve, 30 percre hűtőszekrénybe állítjuk. Az őszibarackbefőttet lecsöpögtetjük. Az omlós tésztát 34 cm átmérőjű kerek lappá nyújtjuk és kibéleljük vele egy 26 cm átmérőjű tortaforma alját és oldalát. Villával többhelyütt megszutkáljuk és forró sütőben 5 percig elősütjük. Közben a vajat kikeverjük a cukorral, a zacskó vaníliás cukorral és a tojások sárgájával. Hozzáadjuk az átpasszírozott tehéntúrót, a pudingportés a reszelt citromhéjat. Végül hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét is. A túrókrémet 1 cm vastagon a tésztára simítjuk és kirakjuk a gyümölccsel. Rásimítjuk a maradék túrókrémet és közepesen forró sütőben 70-80 percig sütjük. Ha szükséges, a sütési idő második felében alufóliával betakarjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.