Piskóta: A 6 tojás sárgáját a 6 kanál cukorral géppel elkeverjük, majd a 6 kanál lisztet és a sütőport is beletesszük. A legvégén a 6 keményre vert fehérjét is óvatosan beleforgatjuk. Tortaformába rakjuk, és 175 fokos sütőben készre sütjük, ez kb. 35 perc.
Krém: Az áttört tehéntúrót elkeverjük a puha vajjal, a porcukorral és a vaníliás cukorral. Reszelt citromhéjjal ízesítjük.
A 3 lapba vágott piskótát megtöltjük, oldalát túróval, tetejét csokival vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.